Featured

Crăciunul nu este despre moși și brazi

By Thursday, December 25, 2014 No tags Permalink 0

Sunt născută pe 24 februarie. Coincidență sau nu, pe 24 se sărbătorește ziua îndrăgostiților pe românește. Dragobetele. Îmi place însă să cred că pe 24 serbez ziua mea și mă bucur de asta, și nu celebrez de ziua mea de naștere Dragobetele.

Am simțit nevoia acestei introduceri, întrucât sărbătoarea Crăciunului poartă semnificația nașterii Aceluia prin importanța căruia sărbătorim această importantă zi a creștinătății. Isus Hristos. Mulți am auzit de El, dar cine a fost și cu ce s-a ocupat în viața Lui greu de spus.

Oricât de mult ne plac poveștile și ocaziile numeroase de a primi cadouri și de a ne lăuda că devenim mai buni cu ocazia Crăciunului, sărbătoarea de pe 25 decembrie nu este despre asta. Nu este despre moși și cadouri lăsate pe furiș sub brad, nici despre a fi mai buni doar câteva zile pe an, sau poate despre a mânca mai mult. Este despre Acela care s-a născut, a trăit, și a murit pentru ca eu și cu tine să putem trăi. Este despre Prietenul Adevărat și despre aventura ce a început în ieslea din Beethleem pentru a  continua la crucea de la Golgota. Este despre a învăța bunătatea și dărnicia zi de zi, nu doar în luna lui decembrie.

Eu de Crăciun știu pe cine sărbătoresc. Tu știi?

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *