Featured

Introspecție

By Wednesday, December 31, 2014 No tags Permalink 0

7×31+4×30+28=365 lecții.

2014 a fost un an fabulos, construit cu ajutorul oamenilor minunați pe care i-am cunoscut, a celor ce mi-au stat alături sprijinindu-mă în toate. Anul prieteniilor vechi și noi, al curajului și experiențelor inedite. Anul în care m-am bucurat de călăuzirea unor mentori extraordinari, în care am cunoscut frumusețea țării altfel, o Românie a oamenilor simpli și bogați spiritual.

În ultima zi a lui 2014, îmi scriu noile ținte pentru anul ce îmi stă în față, dar totodată nu uit de cele vechi. Uitându-mă pe rândurile scrise pe 31 decembrie 2013 mă bucur să le pot bifa ca obiective îndeplinite. La finalul lui 2013 îmi propusesem îmbunătățirea portughezei, însă am ajuns să învăț chineza, fapt ce nu poate decât să mă bucure.

Rețeta e simplă pentru 2015: învăț din greșelile trecutului, condimentez cu bucuria pentru lucrurile simple și cei de lângă mine, amestec cu zâmbet și asezonez cu dorința de a călători mai mult. Se servește cald, cu multă curiozitate și poftă de cunoaștere.

Deviza lui 2015: Vreau ”ca El să crească, iar eu să mă micșorez.”

Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru anul pe care l-am construit împreună.

Te încurajez și pe tine să îți construiești rețeta noului an, dar mai ales să nu uiți să îți fixezi deviza și obiectivele. Vei fi tare surpins să descoperi că cât de mult te ajută!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *