Featured

Sunt mândră de ea!

By Monday, December 1, 2014 No tags Permalink 0

Sunt bucuroasă de românii mei dragi, care explodează de pasiune nebună și de energie contagioasă. Sunt mândră de ea, de țara mea frumoasă care îmi oferă în fiecare zi motive de mulțumire în ciuda peisajului de comentarii negative. Motivele de mândrie și bucurie nu pică din cer, ci sunt găsite, doar și numai dacă sunt căutate.

Ziua de 1 decembrie îmi amintește frumusețea unirii. Manifestațiile din toată țară care strâng sute de oameni, în ciuda frigului îmi transmite puterea unirii, forța de a ne strânge să ne bucurăm împreună.

Totodată este trist să văd valul de oameni și emisiuni care așteaptă tot anul ziua de 1 decembrie pentru a-și cocoța steagul la geamul din balcon sau pentru a găsi români model cu care țara se mândrește. Chiar dacă sunt emisiuni stângace, putem crește pas cu pas iubirea pentru țara noastră.

Haideți să ne mândrim cu cele trei culori în fiecare zi. Haideți să cautăm valorile autentice de lângă noi, să ne bucurăm de valoare artiștilor noștri, nu doar de 1 decembrie, ci zi de zi!

 

0
2 Comments
  • Daniel Mitrea
    December 2, 2014

    Sunt mandru de tine draga mea  Ma bucur de pasiunea ta de a scrie si de a motiva oamenii de a fi tot mai pasionati si mai nebuni Felicitari pt curajul tau de a transmite forta si schimbare prin mijloacele pe care le ai la dispozitie.Nu uita ca esti haruita de P A ,, cu o limba iscusita , cu maini pricepute , cu cuvinte care clocotesc in inima ta pt Imparatul tau ,, … Harul este turnat pe buzele tale , inima ta tanjeste dupa El , sufletul tau suspina dupa El – 63.1 E  b  k  P. I. T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *