Featured

MUST GO: Social Media Summit

Social Media Summit sau evenimentul la care e musai să mergi dacă vrei să fii la curent cu tot ce mișcă în zona de online, campanii și tendințe.

Evenimentul se desfășoară pe 18 februarie la Hotel Howard Johnson din București, iar ediția acestui an va viza 3 puncte de discuție. O primă sesiune care va dezbate strategiile eficiente și tendințele acestui an ”Social media, noul vector al schimbării”, o parte care va puncta implementarea campaniilor în online și contribuția bloggerilor ”Campionii social media din România”, iar ziua se va încheia cu o sesiune care va accentua impactul campaniilor de social media ”Strategii câștigătoare despre social media”.

Vor fi fi prezentate studii în exclusivitate, iar printre speakeri se numără bloggeri cu renume cum este Cristian Manafu sau Cristian China Birța. Evenimentul reunește profesioniști din domeniul digital, care ne vor împărtăși experiențele personale din agențiile în care activează. Astfel, printre invitați se numără Beata Wickbom – Senior Digital Strategist la Socialight, Vlad Ioan Tausance – Strategic Planner la People & People, Alexandru Negrea – Head of Facebook Dept la Spada, Mugur Pătrașcu – Managing Partner la iLeo, Iulian Padurariu – Marks și Costin Cocioaba – refresh.ro.

Te mai poți înscrie la eveniment până pe 13 februarie, așa că numai sta pe gânduri!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *