Featured

Conferința ”The Woman” – de la femei, pentru femei

Săptămâna trecută am experimentat participarea la una dintre cele mai de dorit evenimente ale anului: conferința de business feminin ”The Woman”, care a reunit nume importante ale leadershipului românesc. Am înțeles o dată în plus importanța viziunii și cum bine spunea Henry Ford ”Viziunea fără acțiune e doar…halucinație”.

Ziua a început cu Amalia Sterescu, care a discutat despre noi, femeile. ”Leadership is gender blind” , iar femeile sunt lideri veritabili, fără a pune semnul de mai mic sau mai mare între ele și ramura masculină.

În primul panel al zilei Doina Costache, Head of Branding la Google Romania a vorbit despre leadership feminin și despre greșelile pe care le poți face ca lider. A nu-ți asculta pasiunile și a nu avea încredere în tine sunt greșeli pe care mulți dintre noi le facem. Succesul vine din felul în care îți motivezi viața și cariera. Da, trăim într-o epocă de grabă, dar hai să nu uităm ce ne motivează, ce ne relaxează, persoanele care ne încântă, răsfățurile pe care am uitat să ni le oferim. Cum ne vedem noi, așa ne vor vedea și ceilalți! Să nu uităm frumusețea care este în noi!

Alături de Cristina Chiriac am descoperit un business pornit din pasiune și întreținut cu pasiune: Flori de IE. Succesul reprezintă suma eșecurilor peste care reușim să trecem, așadar să nu ne lăsăm descurajate de eșecul de astăzi. El face parte din succesul de mâine.

Ultimul panel al zilei a dezvoltat ca topic: pasiune în muncă. M-am bucurat de învățăturile Amaliei Enache, ale Patriziei Panglieri și a Corinei Dobre. Am râs cu poftă împreună cu Patrizia care oferea răspunsuri care mai de care mai trăsnite. Dacă noi credem că diferența dintre Italia și România se măsoară în bani, ei bine Patrizia spune cu tărie ”eu sunt pe minus că am credite multe, numai spun câte”, acțiune urmată la sfatul bunicii ”Patrizia, să-ți faci credite ca să ai pentru ce să muncești”. Și se pare că are din plin. Având la bază multă pasiune pentru ceea ce face. Cât despre Amalia, povestește emoționată despre oamenii care au influențat-o cel mai mult, ”oamenii care nu mi-au cerut să fiu altcineva”. Cea mai mare provocare trăită vreodată? Matromonio, sare Patrizia. ”4 luni de vis, 3 luni jumătate de coșmar”.

A fost o zi plină de povești frumoase, dezvăluiri inedite, multe bunătăți, iar seara a fost încheiată cu o defilare de modă pe măsură!

Rațiunea închide ușile! Nu uita să vizezi și să te vezi frumoasă! Pentru că EȘTI!

 

DSCF6128

DSCF6139

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *