Featured

Gala Forbes – 30 sub 30

Mereu găsesc inspirație în tineri care au luptat pentru visele lor. Care au părăsit zona de comfort, depunând efort, ajungând la disconfort și reușind în obiectivele propuse. Pentru ca mai apoi satisfacția luptei pentru reușită să fie deplină.

Sub egida Forbes, Gala „30 sub 30” a reunit modele de succes, premiate pentru determinarea și efortul depus. De la sport, muzică sau IT cu toții au fost uniți de aceași deviză: excelența! Printre laureații serii alături de Andrei Pogonaru – Partener Central European Financial Services, Daniel Rosner – Program Manager Innovation Labs, Radu Negulescu – Fondator Trendcadis s-a numărat și Călin Biriș – Digital Director la Agenția Loopa și Președinte al YAA Young Professionals Cluj, care vizibil emoționat a spus ”Voi faceți diferența, nu noi de pe scenă”. Componenta masculină a fost completată de Alexandrin Buraga – Director General Delta Studio Chișinău și Andrei Trifan – Development Agent Subway, care a convins Subway să deschisă și la Cluj, alegere cu siguranță înțeleaptă.

Întrucât componenta feminină nu putea lipsi, doamnele și domnișoarele au fost premiate pe măsură. Irina Alionte – Cofondator Bodyshape Transformation Centre, ne-a punctate importanța de a pleca din țară pentru a acumula cât mai mult, ca mai apoi să revii în România implementând ceea ce ai învățat. Pleacă pentru a acumula, întoarce-te pentru a schimba, ”Oferă valoare și nu are cum să nu ți se întoarcă înapoi”. Gânduri bune  ale Irinei acumulate din experiența acumulată în Marea Britanie și aplicată la noi. Restul premiilor au fost mers către Antoaneta Mareș – Fondator Blouse Roumaine Shop, Andra Pascu – Communication and Events Manager Travel Communication și Andreea Comșa – Managing Director Premier Estate.

Un eveniment la care am revăzut oameni dragi, o seară de inspirație și un gând bun: nu înceta niciodată să visezi. Harriet Tubman spunea că ”Fiecare vis măreț începe cu un visător”. Așadar, NU te teme să fii visătorul de astăzi, care transformă viitorul de mâine!

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *