Featured

Dușul ploii

Ploaia cade ușor peste capetele noastre descoperite, ne pătrunde hainele și ni se infiltreză ușor în suflet. Puțini sunt cei care se bucură de ea și mult mai puțini cei care o așteaptă cu dor. Pentru că ploaia, îmbăcată în nori, ne cutremură trupul cu picăturile reci și sufletul cu întrebări uitate.

Ploaia ne cercetează, ne pune întrebări și ne spală. Preocupată de sufletul nostru, ne întreabă prin rafale de vânt când am oferit ultima dată îmbrățișarea tăcută a prieteniei, ne cercetează prin tunete agitate când am trăit bucuria pură a dărniciei, ne ghidează prin picături repezi către drumul infinit al simplității.

Ploaia ne spală de inhibiții și ne testează curajul. Ne spală de gândurile dezamăgirii și ne îmbracă înt-o haină nouă a încrederii. Ne îmbrățișează tăcut și ne dăruiește un nou început. Mai curat, mai pur, mai liniștit.

Dușul ploii uneori doare, alteori vindecă. Dar întotdeauna ne cercetează sufletul, dacă îl lăsăm să o facă! Astăzi am fost spălați de ploaia rece de vară. Întrebarea rămâne: câți dintre noi ne-am lăsat cercetați de ea?

dusul ploii

dusul ploii dusul ploii

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *