Featured

Pierderea regăsirii

O săptămână de deconectare completă, fără semnal la telefon și internet este o gură de aer proaspăt în vacarmul erei digitale, unde absența de pe Facebook echivalează cu pierderea identității.

După un drum de 10 ore, Reșița mi se descoperă pas cu pas. Iar prima oprire este Râul Alb, locul departe de agitație, dar aproape de sufletul meu. Naufragiată în mijlocul naturii, departe de haosul capitalei, ajung să petrec timp cu mine. Să mă întreb, să mă ascult, să stau de vorbă eu cu sinele meu. Pentru că în orașul frenetic, mă las acaparată de griji, proiecte, drumuri de dute vino și uit. Mă uit. Mă dăruiesc celorlalți uitând să mă dăruiesc mie.

Aici, departe de griji și telefon descopăr simplitatea vieții. Autenticitatea reală. Esența. Regăsesc frumusețea vieții fără telefon, îmi încep dimineața cu pădurea, și nu cu mailul și descopăr profunzimea dialogului mai presus de comunicarea virtuală.

Sunt un naufragiat fericit pentru că am descoperit locul unde mă regăsesc pierzându-mă. Locul unde mă pierd regăsindu-mă. Mai puternică, mai creativă, mai energică.

raul

 

raul alb

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *