Featured

Inspirația de la Webstock

Prima ediție Webstock mi-a pus zâmbetul pe buze, oferindu-mi multă inspirație. Vorbitori cu povești de viață incredibile, dar și specialiști cu o vastă experiență au reușit să mă inspire și să facă din Webstock un eveniment al inspirației și zâmbetelor. Organizat de echipa Evensys în frunte cu Cristian Manafu, Webstock 2015 a reușit să adune sute de participanți.

Echipa Raiffeisen ne-a îndulcit cu cele mai gustoase brioșe, iar cei de la HP ne-au surprins cu un stand atipic: un panou floral, iar pozele realizate erau printate cu ajutorul imprimantei HP (tare ingenioasă ideea).

Evenimentul a fost deschis de Andrei Roșu, sportivul devenit cunoscut după ce a traversat înot Canalul Mânecii. Andrei ne-s spus că ”cele mai importante două zile sunt: ziua în care ne-am născut și ziua în care am înțeles de ce”. Schimbarea se produce cu pași mici, iar îndemnul de final a fost ”devino ceea ce vrei să-ți devină copii”. Erwig Albu, antreprenorul care și-a scot legumele și fructele la poartă, ne-a întrebat care este surplusul nostru, ”ce ai în surplus? Pentru alții ce ai în surplus poate însemna enorm”.

De la Florin Georgescu am învățat că ”nu există anormalitate, există diferite grade de normalitate”. Deși nevăzător, Florin a reușit să pedaleze sute de km și continuă să realizeze proiecte incredibile prin intermediul Asociației Tandem. Cabral a condimentat ziua cu o porție zdravană de motivare. ”Nu este greu să schimbi. Este greu să schimbi în bine”. Putem începe schimbarea lumii schimbându-i pe cei din jurul nostru , ”poți face unui om un bine la nivelul tău”. Seara s-a încheiat cu gala Webstock unde au fost premiate cele mai faine campanii, proiecte și aplicații online.

Webstock 2016, te aștept cu la fel de multă inspirație!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *