Featured

Aplicația care ne ajută să citim mai mult

Pentru 2016, la nivelul obiectivelor privind educația și investiția în dezvoltarea personală și profesională mi-am propus să citesc minim 53 de cărți. De ce 53? Pentru că avem 53 de săptămâni în 2016 și da, este o provocare mare, însă da, cred că prin disciplină pot reuși să îmi ating obiectivul. Momentan am ajuns la numărul 22. Still counting.

În încercarea mea de a mă disciplina să citesc zilnic, oricât de puțin, dar să nu las să treacă o zi fără citit, am descoperit o super aplicație: DailyLit. Ce facem dimineața când ajungem la birou, sau în drum spre metrou? Butonăm mailul, și pe lângă știri și noutăți nu ar strica să citim și un capitol de ceva. Nu sună rău așa-i?

Prin creara unui cont cu mailul tău, ai acces la zeci de cărți în mai multe limbi, majoritatea dintre ele în engleză. De la operele clasice, la cărți specifice, de satiră și umor, sau science fiction, ai de unde alege și poți găsi cărțile care îți plac și pe care nu ai avut încă timp să le parcurgi până acum.

Ce poți face în DailyLit?

  • Tu îți setezi opțiunile referitor la cât de des să primești mailul de la ei, iar acesta poate să fie daily, sau la câteva zile, sau chiar o dată pe săptămână, în funcție de disponibilitatea ta
  • Îți poți seta lungimea fragmentului pe care îl primește pe mail – short, medium sau large
  • Plus îți setezi chiar tu ora la care vrei să primești mailul. Și totul este free.

Cu programul nostru tot mai aglomerat, vrem să recunoaștem sau nu, însă citirea cărților a devenit o provocare permanentă. Cu DailyLit însă acum nu mai avem scuze.

Să avem spor la citit!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *