Featured

Aplicații care mă ajută să fiu up to date

Fie că sunt în metrou, mergând spre o întâlnire fixată, aștept autobuzul, sau stau la coada interminabilă pentru a-mi face abonament, în București am învățat că am parte de mult timp ”mort” în trafic, în deplasarea dintr-un loc în altul.

Cum fructific acest timp și ce aplicații folosesc pentru a mă ajuta să rămân conectată la subiectele care mă interesează?

  • Feedly – este un agregator super bun care îmi permite să îmi aleg site-urile pe care doresc să le urmăresc și să le grupez în funcție de interesele mele. De exemplu Social Bakers, Sprout Social și Hootsuite Social Media Management mi le-am grupat în secțiunea intitulată Social Media. De ase,emea, Feedly îți permite să îți selectezi domeniul de interes, iar el să îți ofere recomandări de feed-uri pe care să le urmărești.
  • Flipboard – este o altă recomandare de care sunt tare incântată. Există atât varianta de web, cât și cea de Android și este un agregator de știri și articole worldwide. În momentul când îți creezi contul sau te loghezi cu Facebook/Twitter îți poți alege categoriile care te interesează, de la Travel, Sports, Music la Online Marketing, Happiness sau Leadership + muuulte altele.
  • Pocket – aplicație care mă ajută să îmi salvez articolele pe care le găsesc online, dar pe care nu am timp să le parcurg atunci pe moment. Îmi place că pe baza articolelor salvate ulterior aplicația îmi recomandă noi articole din aceeași zonă de interes și îmi permite să adaug tag-uri pe baza cărora pot găsi mai ușor articolele salvate.

Acestea sunt sugestiile mele, care mă ajută să rămân conectată la domeniile care mă interesează și când sunt prinsă în trafic sau sunt pe fugă. Aveți și alte recomandări?

Sursă foto: www.marketingland.com

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *